De website van Medisch Centrum Susteren is zo gebouwd dat deze op in elke browser werkt op de PC en Mac, maar ook op iPad, iPhone en andere smartphones en tablets. De weergave wordt aangepast naar het schermformaat van het gebruikte apparaat. Dit voor optimale leesbaarheid en gebruiksgemak. Op een iPhone kunt u de website bijvoorbeeld met een eigen ikoontje op uw achtergrond opslaan. Zo heeft u altijd de gegevens van uw apotheek of huisarts tot uw beschikking. Met 1 klik op een telefoonnummer belt uw iPhone al het gewenste nummer.

Open de website van MedischCentrumSusteren.nl op uw iPhone. Meteen ziet u de aangepaste weergave voor de iPhone. Om het MCS ikoontje op uw achtergrond op te slaan klikt u op het middelste ikoontje onderin de balk (met de pijl naar rechts). Daarna opent het ‘delen’ scherm. In de midden ziet u het ikoontje van MCS al staan. Klik er op en pas de naam naar believen aan. Als u op ‘toevoegen’ klikt, ziet u het MCS ikoontje op uw achtergrond staan. Klik op bovenstaande foto voor een vergroting.

Nu heeft u altijd snel toegang tot alle gegevens van de zorgaanbieders verbonden aan het Medisch Centrum Susteren.